Hi there.

Neem contact op

Company

Datlinq is de partner voor data-gedreven sales en marketing in de out-of-home markt. We verbinden mooie merken met de meest relevante foodservice locaties. Dit doen we slim op basis van big data. Onze fans zijn Marketeers en Sales & Insight managers bij multinationals als Unilever, Red Bull en FrieslandCampina maar ook bij nieuwkomers als Texels bier.

We verzamelen hippe bars, trendy restaurants en de shoarma tent bij jou op de hoek en bouwen locatie profielen op basis van verschillende data bronnen. Hiermee helpen we onze klanten het potentieel van een locatie in kaart te brengen. Samen werken we aan de meest effectieve en efficiƫnte marktbewerking. Ons productportfolio bestaat uit data, intelligente Sales & Marketing Apps en betrouwbare Insights.

Inmiddels werken we voor meer dan 80 merkfabrikanten in 14 landen. Datlinq heeft kantoren in Nederland, Belgiƫ en Frankrijk.

Aankomende Events

Datlinq organiseert regelmatig events om de samenwerking in de foodservice branche te stimuleren en het kennisniveau te verhogen.

Webinar: Salesmapp 2.0 Tips & Tricks

5 november

Lees meer

Legal & Security

Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. Daarom willen we volledig transparant zijn over onze algemene voorwaarden en hechten we grote waarde aan privacy.

Lees meer

Aantal bezoeken buitenshuis P13 op niveau van 1e lockdown

In 2e lockdown (t/m 27-12-2020) werk op laagste niveau aan bezoekers en weet horeca kerst niet noemenswaardig op te pakken

Lees meer

CEO Datlinq Marco van den Ouden

Hi there,

Onze CEO Marco vertelt je graag meer over Datlinq!