Events

Datlinq heeft een lange historie van samenwerking met de foodservice branche om zo samen het kennisniveau te verhogen. In dat kader organiseren we een aantal kennisdelingsevenementen, waar we bedrijven binnen het netwerk de kans geven om tips en tricks uit te wisselen en we ze inspireren tot het optimaal benutten van de Datlinq database om zo effectiever te gaan werken.

Voor presentaties van voorgaande sessies, klik hier.

Lunch & Learn: Salesmapp tips & tricks voor Salesmapp users

Na het succes van onze sessies over Salesmapp tips & tricks voor admins en sales managers, gaan we nu een sessie houden voor de Salesmapp users!

Lees meer

Lunch & Learn: potentieel calculatie & classificatie

In de basis zorgt Classificatie ervoor dat de kans dat de Field Sales een outlet bezoekt met een hoog volumepotentieel vele malen groter wordt. Hoe dat in zijn werk gaat leggen we je uit in deze Lunch & Learn. Geschikt voor admins, sales en marketing managers, die zich bezig houden met keuzes in marktbewerking.

Lees meer

Rooftop Session: digitalisering van de foodservice markt: cocktails, spirits & wine

De digitalisering gaat hard, ook in de foodservice markt! Ben je benieuwd welke ontwikkelingen er zijn en welke kansen deze bieden, bijvoorbeeld op het gebied van Lead Generation? Schrijf je dan in voor deze sessie, die speciaal is toegesneden op de categorie├źn cocktails, spirits & wine.

Lees meer

Lunch & Learn: hoe maak je een marketing/sales plan gebaseerd op data

In deze Lunch & Learn leren we je hoe je plannen kunt maken gebaseerd op data. We geven praktijkvoorbeelden van een aantal van onze klanten; hoe gebruiken zij data om goed onderbouwde plannen te maken? Deze sessie is geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken is bij het maken van marketing- en salesplannen.

Lees meer

Lunch & Learn: mini-trend tour Rotterdam

In deze Lunch & Learn maken we een mini-trendtour door het hippe Rotterdam, waarbij je leert hoe je snel en gemakkelijk data verzamelt over verkooppunten. Geschikt voor iedereen die op zoek is naar een slimme manier om met behulp van flexteams of collega's snel en eenvoudig data te verzamelen, en iedereen die benieuwd is naar de hotspots van Rotterdam :-)

Lees meer

Rooftop Session: digitalisering van de foodservice markt pils, speciaal bier en craft bier

De digitalisering gaat hard, ook in de foodservice markt! Ben je benieuwd welke ontwikkelingen er zijn en welke kansen deze bieden, bijvoorbeeld op het gebied van Lead Generation? Schrijf je dan in voor deze sessie, die speciaal is toegesneden op de categorie├źn mainstream & craft beer.

Lees meer

Hi there,

Onze Marketing Manager Inge nodigt je graag uit voor onze events!