Events

Datlinq heeft een lange historie van samenwerking met de foodservice branche om zo samen het kennisniveau te verhogen. In dat kader organiseren we een aantal kennisdelingsevenementen, waar we bedrijven binnen het netwerk de kans geven om tips en tricks uit te wisselen en we ze inspireren tot het optimaal benutten van de Datlinq database om zo effectiever te gaan werken.

Voor presentaties van voorgaande sessies, klik hier.

Lunch & Learn Webinar

Wat gaan we doen? We geven jullie een update over de huidige stand van zaken in de markt. Dit doen we op basis van het continue consumentenonderzoek dat wij doen. Wat is de ontwikkeling van het aantal out of home bezoeken de afgelopen weken? Hoe verhoudt supermarkt delivery zich in deze tijd tot fysieke supermarkt bezoeken?

Lees meer

Lunch & Learn: mini-trend tour Rotterdam

In deze Lunch & Learn maken we een mini-trendtour door het hippe Rotterdam, waarbij je leert hoe je snel en gemakkelijk data verzamelt over verkooppunten. Geschikt voor iedereen die op zoek is naar een slimme manier om met behulp van flexteams of collega's snel en eenvoudig data te verzamelen, en iedereen die benieuwd is naar de hotspots van Rotterdam :-)

Lees meer

Rooftop Session: digitalisering van de foodservice markt pils, speciaal bier en craft bier

De digitalisering gaat hard, ook in de foodservice markt! Ben je benieuwd welke ontwikkelingen er zijn en welke kansen deze bieden, bijvoorbeeld op het gebied van Lead Generation? Schrijf je dan in voor deze sessie, die speciaal is toegesneden op de categorie├źn mainstream & craft beer.

Lees meer

Hi there,

Onze Marketeers Isa & Judith nodigen je graag uit voor onze events!