Events

Datlinq heeft een lange historie van samenwerking met de foodservice branche om zo samen het kennisniveau te verhogen. In dat kader organiseren we een aantal kennisdelingsevenementen, waar we bedrijven binnen het netwerk de kans geven om tips en tricks uit te wisselen en we ze inspireren tot het optimaal benutten van de Datlinq database om zo effectiever te gaan werken.

Voor presentaties van voorgaande sessies, klik hier.

Webinar: Salesmapp 2.0 Tips & Tricks

Datlinq nodigt je graag uit voor de Salesmapp 2.0 Tips & Tricks webinar op 5 november om 13:00 uur.
Tijdens deze online sessie nemen onze Customer Success Managers je mee in de vernieuwde omgeving van Salesmapp. In deze sessie laten zij je de nieuwe ontwikkelingen zien en vertellen graag wat je er allemaal mee kunt doen met aanvullende tips.

Lees meer

Webinar: Out-of-Home insights Update

Onze insights specialist, Rien de Koning, nodigt je graag uit voor de insights webinar op 19 november om 13:00 uur.

Tijdens deze online sessie deelt Rien de laatste ontwikkelingen van de afgelopen weken in de Out-of-Home markt (week 40 t/m week 44). Is de markt van thuisbezorging nog aan het groeien? Wat zijn de verwachtingen voor 2021? Je hoort het allemaal tijdens de webinar!

Lees meer

Webinar: Terugblik 2020 en 2021 Prognose

Onze insights specialist, Rien de Koning, nodigt je graag uit voor de insights webinar op 4 februari om 13:00 uur.

Tijdens deze online sessie deelt Rien belangrijke gebeurtenissen van afgelopen jaar en wordt er een prognose gemaakt voor 2021. Wat kunnen we verwachten in 2021? Je hoort het allemaal tijdens de webinar!

Lees meer

Manager Key Accounts Datlinq Jasper

Hi there,

Onze Manager Key Accounts Jasper nodigt je graag uit voor onze events!