New year, new us!

In maart van 2021 maakten we bekend dat Datlinq toe zou treden tot de Roamler Groep. Vanaf 1 februari van dit jaar zal Datlinq de naam van ‘A Roamler Company‘ gaan dragen.

Door onderdeel te zijn van de Roamler Groep versterken wij onze mogelijkheden en vergroten wij ons internationale bereik. Vanaf nu kunnen wij u een unieke propositie bieden voor de Out of Home en Retail branche.

Wat is er nieuw?
We zullen u veel meer inzichten kunnen bieden in markt- en consumententrends. Met de kracht van Roamler’s flexibele workforce, kunnen we u on-demand inzichten bieden in zowel Out of Home als Retail, in bijna elk Europees land. Naast ons Market Monitor portfolio is het nu ook mogelijk om een op maat gemaakt onderzoek op te zetten voor het door u gewenste product en regio.

Met dezelfde flexibele workforce zullen we onze data verder verrijken met unieke kenmerken. Met behulp van meer dan 200.000 Roamlers, kunnen we onze locatiedata verrijken met foto’s van menu’s en locaties, geopende en gesloten locaties checken, en nog veel meer. Op die manier kunnen we u nog meer waardevolle data aanbieden, in nog meer landen in Europa.

Bent u op zoek naar een on-demand workforce om uw marketing- en salesactiviteiten te ondersteunen? Vanaf nu kunnen wij u ondersteunen bij uw executie. Zo kunnen wij u helpen met het opvolgen van samples, controleren van promotiemateriaal of het juist serveren van uw product, het plaatsen van POS-materiaal en het aanvullen van uw salesteam om hun succes te vergroten!

Er zal geen verandering zijn in onze dagelijkse werkzaamheden en u kunt van ons natuurlijk hetzelfde hoge niveau van dienstverlening verwachten.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over de eindeloze mogelijkheden voor uw merk? Neem dan hier contact met ons op!

We kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan!

Met vriendelijke groet,

Marco van den Ouden