Wat zijn de leukste horeca locaties langs de Koningsroute?

Komende zaterdag is het weer zover: Koningsdag 2019. Een dag die bij uitstek geschikt is om lekker met vrienden en familie al etend en drinkend te besteden. Dit geldt natuurlijk ook voor onze koning, die er om bekend staat wel van een hapje en drankje te houden. Aangezien hij dit jaar zijn verjaardag in Amersfoort viert, leek het ons een goed idee om voor hem een lijstje te maken met de leukste eten en drinken locaties langs de Koningsroute!

De Populairste Horeca Locaties

 Om er voor te zorgen dat hij langs de meest gezellige en populairste horecagelegenheden van Amersfoort gaat, selecteren wij voor hem alleen locaties die een online review score van een 4 of hoger hebben op een schaal van 5.

5 Locaties Langs de Koningsroute

Als eerste komt de koning langs Buuf in de Serre, een lunchroom waar een lekker kopje koffie kan worden gedronken. Dankzij onze Market Monitor weten wij dat hier bonenkoffie geschonken wordt van het merk Bacchi Caffe. Ook weten wij dat er gemiddeld genomen 60 koppen per dag geserveerd worden, die door 1 machine gemaakt worden.

Heeft de koning meer zin in een authentieke bruine kroeg? Gelukkig komt hij ook langs Café de Singel, een Bar/Cafe dat in een gebied ligt met een hoge horecadichtheid. Hier kan naar hartelust gedanst worden door de aanwezigheid van een dansvloer, onder het genot van Grolsch; hun hoofdmerk qua pils.

Meer een voorkeur voor iets hartigs of zoets? Verder langs de route is Crêperie Juffrouw Jacoba, een klein restaurantje met 25 tot 50 zitplaatsen binnen en een klein terras voor de deur. Ook al zijn de prinsesjes tegenwoordig er misschien wat oud voor, op deze locatie schenken ze Chocomel als belangrijkste chocoladedrank.

Is er een verjaardagswens om eens rebels te doen? De 5 tot 10 werknemers van de Boothill Saloon heten de koninklijke stoet van harte welkom in hun rockcafé met een Amerikaans thema. Helaas is er alleen op de vrijdagen live muziek, maar met hun 7+ biertaps en hoofdmerk Hertog Jan zal er vast nog steeds een feestje gebouwd kunnen worden.

Mocht de koning nu helemaal bekaf zijn na de lange wandelroute kan hij op het terras van Stadscafé De Observant uitpuffen met een bitter lemon van Finley of een kopje koffie van Royal Taste.

Majesteit, wij wensen u namens Datlinq een prettige verjaardag!

Ken Je Langs Jouw Route De Beste Locaties?

Ben je geïnteresseerd in onze diepgaande kennis over elke Out of Home locatie in Europa? Stuur dan eens berichtje naar info@datlinq.com of kom eens langs voor een kopje koffie bij ons in Rotterdam!

Terug naar overzicht

Lees meer

Hi there,

Onze Marketing Manager Inge beantwoordt graag je pers- en nieuwsvragen!