Hi there,
Where do you want to grow?

Onze data en locatieprofielen helpen je de perfecte locaties te vinden voor je merk en product.

Dit is wat we doen

Verbinding creëren voor onze klanten.
Dat is de kracht van Datlinq.

Wij blinken uit in het brengen van de ideale match tussen fabrikant, groothandelaars en ondernemers. Met Datlinq’s oplossingen krijg je direct inzicht in jouw markt, ontdek je trends en relevante outlets. Het resultaat? Een gedegen data gedreven aanpak die resulteert in meer verkopen van jouw merk in meer outlets! Effectief en efficiënt!

Wij zijn trots op de klanten die we bedienen en staan te popelen om ook jou te helpen bij de digitalisering van jouw salespijplijn.

Ontdek, begrijp en bewerk je markt met Datlinq en jouw persoonlijke customer success manager

Met Data Outlet X, Market Monitor en Salesmapp van Datlinq in je arsenaal vind je de juiste afzetpunten voor jouw merk:

Our solutions

Ontmoet Datlinq

Datlinq is de partner voor data gedreven sales en marketing in de out-of-home markt. We vinden de meest hippe bars, trendy vegan restaurants en die speciale shoarmatent voor de stappende student. Honderden internetbronnen, review sites, kassa data en grossiersdata voeden onze algoritmen met maar één doel: samen met onze klanten groei realiseren voor merken en de ondernemer.

Wij bieden een SaaS-oplossing aan met uitgebreide zoekmogelijkheden in 3.000.000 locatie profielen binnen Europa. Uit onze locatiedata genereren we trends en marktinzichten. Onze data zijn te koppelen met digitale & e-commerce platformen, websites, loyalty apps, en/of te gebruiken via Datlinq apps voor sales of additionele dataverzameling.

Werken bij Datlinq

Sinds 2021 is Datlinq onderdeel van Roamler, wat betekent dat wij samenwerken aan hun missie: ‘Changing the way people work’. Samen met Roamler zijn wij ervan overtuigd dat wij de manier van werken in de FMCG-markt kunnen veranderen, maar daar hebben we jou voor nodig! We hebben veel verschillende vacatures openstaan, dus neem snel een kijkje.

Laatste nieuws

Klaar om te groeien met Datlinq?

Onze experts kunnen je alles vertellen over Datlinq en onze oplossingen.