28 april, 2021

Vandaag gaat het gebeuren, je kan weer je portie geluk op het terras gaan halen. Deze week in de serie ‘leukste terrassen’, Den Haag. De komende weken gaan we verschillende steden uitlichten, zodat jij straks weet waar je terecht kan om jouw producten aan te bieden (of om lekker een biertje of een glas rosé op het terras te drinken)! In DOx hebben wij een selectie gemaakt van een aantal leuke terrassen, op basis van de volgende filters: locality, outdoor seating, review score en online consumer activity. Hou onze website en social mediakanalen in de gaten voor de volgende steden in deze serie!

Wil je zelf op zoek naar de beste locaties (met terras) voor jouw product?

Neem HIER 30 dagen gratis een kijkje in onze database!

Grand Café Victoria

Grand Café Victoria

© Grand Café Victoria

In het oude pand van het historische hotel Victoria, ligt nu het Grand Café Victoria. Dit café scoort gemiddeld een review score van 4,3 op Google. Ze serveren hun eigen Victoria IPA, die een paar straten verder wordt gebrouwen door Brouwerij het Kwartje, uit de tap. Op het terras heb je uit genoeg mogelijkheden keuze, want de menu kaart staat vol met lekkere en verse gerechten, een hele lijst met verschillende bieren en voor de wijnliefhebbers is er ook heel wat te kiezen. Voor wie nu alvast een plekje wilt bemachtigen, je kunt hier reserveren op hun website.

 

 

 

Café-restaurant Rootz

Café-restaurant Rootz

© Café-restaurant Rootz

In het centrum van Den Haag ligt het Café-restaurant Rootz. In dit Belgische café heb je genoeg keuze als je van bier houdt. Met 20 bieren van de tap en nog meer dan 300 andere bieren op de kaart, zit er voor iedereen wel een passend biertje tussen. Op het grote terras is veel plek, dus de komende tijd zullen er genoeg mensen komen. In 2014 is het benoemd tot beste bierrestaurant van Nederland en de winnaar van de Bier en Tafel Trofee. Deze trofee wordt elk jaar uitgereikt aan het restaurant dat de beste bier en spijs combinatie presenteert. Wil jij ook genieten van een heerlijk speciaal biertje op het terras bij Rootz? Reserveer dan hier!

 

 

Milú Food & Drinks

Milú Food & Drinks

© Milú Food & Drinks

Bij Milú Food & drinks ben je aan het juiste adres als je wilt genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Met kleine hapjes als Jackfruit Rendang on a bao bun en Crispy Croky Chicken heb je heerlijke gerechten voor de lunch. Milú ligt midden in het centrum van Den Haag, dus je kunt je bezoek gemakkelijk combineren met een middagje shoppen. Ze zijn vanaf nu elke dag open van 12.00 tot 18.00, en afhalen is nog steeds mogelijk tot 20.00. Dus zelfs als je geen plekje kunt krijgen, kan je nog steeds genieten van de heerlijke hapjes en drankjes.

 

 

 

Grand Café Restaurant Binnen

Grand Café Restaurant Binnen

© Grand Café Restaurant Binnen

Onder het Kurhaus, aan de boulevard van Scheveningen ligt het Grand Café Restaurant Binnen. Voor wie een dagje naar het strand gaat, maar wel wil eten in een iets hoger segment is dit de ideale combi. Bij Grand Café Restaurant Binnen is er voor ieder wat wils, van een clubsandwich tot carpaccio. Met het uitzicht op zee en het open terras kun je lekker uitwaaien tijdens een dagje uit. Het Grand Café doet ook zeker aan bezorging, elke dag tussen 15.00 en 18.00 leveren zij jouw keuze aan huis. Het enige wat je hoeft te doen is de gerechten nog even opwarmen in de over! Je kunt het eten van Grand Café Restaurant Binnen hier bestellen.

 

 

Wil je zelf op zoek naar de beste locaties (met terras) voor jouw product?

Neem HIER 30 dagen gratis een kijkje in onze database!