15 april, 2021

Wijnbars NederlandHet lekkere weer komt er weer aan, dus is het hopelijk binnenkort weer tijd om van een wijntje te genieten (op het terras)! Maar welke locaties moet jij zeker bezoeken om jouw beste wijnen te verkopen, of wil je gewoon weten waar je moet zijn voor een goed glas wijn op het terras? Datlinq zocht het uit! Op basis van verschillende features uit Data Outlet X zijn we op zoek gegaan naar de leukste wijnbars van Nederland! De features die we gebruikt hebben zijn: country (Nederland), outlet type (restaurant-social dining, bar/pub), bar type (wine bar), chain (no chain),  review score (4-5), outdoor seating (yes) en existence (very high).

Laten we eerst wat dieper in de features duiken, want waar kan je die precies voor gebruiken? Features zijn kenmerken die aan een locatie hangen, die kenmerken of features kan je gebruiken om alleen de locaties te vinden die het best bij jouw product passen.

De feature ‘country’ spreekt voor zich, deze kan je gebruiken om te zoeken naar locaties in een bepaald land. Maar waar kan je de feature ‘outlet type’ voor gebruiken? Er zijn verschillende type verkooplocaties die je hier kan vinden, zoals: restaurant- social dining, bar/pub, bakery, convenience store, supermarket, service provider en primary school. Je kan een of meerdere features selecteren, afhankelijk van de voorkeuren voor jouw product. In het geval van de wijnbars hebben we gekozen om restaurant- social dining en bar/pub te kiezen, omdat een wijnbar ook als restaurant kan functioneren.

Vervolgens kiezen we de in de feature ‘bar type’ wine bar, zodat we binnen alle restaurant – social dining en bar/pubs in Nederland alleen de wijnbars overhouden. Met de feature ‘chain’ is het mogelijk om een keten te selecteren, of juist uit te sluiten als je naar onafhankelijke locaties op zoek bent. Wij hebben er dit keer voor gekozen om ketens uit te sluiten en ons te focussen op onafhankelijke wijnbars.

We willen alleen de leukste wijnbars in onze resultaten zien, daarom hebben we de feature ‘review score’ op 4-5 gezet. Dit betekent dat Data Outlet X ons alleen locaties zien die een review score van 4.0, 4.5 of 5 hebben, op een schaal van 5. Als je als verkoper jouw flessen wijn alleen bij de hoogst gewaardeerde locaties wilt verkopen, kan je de review score bijvoorbeeld op 5 zetten.

Omdat we, zeker in tijde van Corona, alleen locaties willen vinden waarvan de ‘existence’ (bestaan) zo hoog mogelijk is, selecteren we de optie ‘very high’. Dit wordt onder andere bepaald door te kijken naar verschillende online bronnen, recente reviews voor de locatie en of recentelijk contact geweest is met de locatie.

Verder hebben we ervoor gekozen om alleen te kijken naar locaties met een terras, zodat je hopelijk binnenkort deze locaties kan bezoeken!

Wil je zelf op zoek naar de beste locaties voor jouw product? Neem hier 30 dagen gratis een kijkje in onze database!

Het Dorrup Grill & Wijn, Heemskerk

Het Dorrup Heemskerk

© Het Dorrup

Het Dorrup Grill & Wijn is een restaurant in het centrum van Heemskerk. Op hun schitterende terras waan je je op een Italiaans plein, waar je onder de platanen kan genieten van een heerlijk glas wijn of een gin-tonic. Bij Het Dorrup hebben ze een uitgebreide lunchkaart waar je kan genieten van klassiekers als een ‘twaalfuurtje’ of juist voor iets anders gaan als een verse tonijnburger.  Voor het diner ben je bij Het Dorrup zeker op de juiste plek. Geniet van diverse grill gerechten als tonijn steak of een tournedos, voor vegetariërs hebben ze onder andere vegan burgers of vegetarische loempia’s. Al dit lekkers is natuurlijk te combineren met hun heerlijke wijnen. Helaas kunnen ze op dit moment geen gasten ontvangen, maar je kan hun heerlijke eten hier bestellen.

Beoordeling op Google:                                          4,3 ster beoordeling op basis van 489 reviews

Beoordeling op Tripadvisor:                                   4,0 op basis van 111 reviews

Wicked Wines, Den Haag

Wicked Wines Den Haag

© Wicked Wines

Wicked Wines is een Frans Aziatisch restaurant in Den Haag. Je kan hier terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Ze serveren een grote diversiteit aan gerechten, geniet op het terras van sushi, steak tartaar, flat iron steak tot ceviche. Ze hebben een uitgebreide drankenkaart met vele mooie wijnen, goede flessen champagne, verfrissende gin-tonics en heerlijke bieren. Vanaf maart tot oktober kan je genieten van het terras, mits het weer en de maatregelen het toelaten. Helaas kunnen ze op dit moment geen gasten ontvangen, maar je kan hun heerlijke eten hier bestellen.

Beoordeling op Google:                                          4,3 ster beoordeling op basis van 359 reviews

Beoordeling op Tripadvisor:                                   4,0 op basis van 100 reviews

 

 

Bistro & Aperitiefbar Jeanpagne, Leiden

Jeanpagne wijn

© Jeanpagne

Bistro & Aperitiefbar Jeanpagne is een bistro gelegen in het centrum van Leiden. Met zo’n fantastische naam kan het eigenlijk niet anders dan dat het een succes wordt. Bij Jeanpagne kan je genieten van heerlijke wijnen per glas of per fles, door het gebruik van Coravin kan je sommige exclusieve wijnen per glas bestellen. Hun wijnkaart is 30 pagina’s lang, dus er is genoeg keuze voor iedereen en elk moment! Naast de heerlijke wijnen kan je ook terecht bij Jeanpagne om te lunchen of dineren. Je kan genieten van huisgemaakte soepen of bijvoorbeeld een hele forel uit de oven. Helaas kunnen ze op dit moment geen gasten ontvangen, maar je kan hun heerlijke eten hier bestellen.

Beoordeling op Google:                                          4,4 ster beoordeling op basis van 212 reviews

Beoordeling op Tripadvisor:                                   4,0 op basis van 94 reviews

 

 

Laat je gegevens hier achter, krijg 30 dagen vrijblijvend toegang tot onze database en vind de beste locaties voor jouw producten!