Rooftop Session: digitalisering van de foodservice markt pils, speciaal bier en craft bier

De digitalisering gaat hard, ook in de foodservice markt. Er ontstaat een nieuwe dynamiek, waarbij de ondernemer met al zijn data (POS data, grossiersdata e.d.) steeds meer centraal komt te staan. Partijen die de markt nog bewerken vanuit ‘onderbuikgevoel’ verliezen het van bedrijven die werken vanuit data-driven sales en marketing. Daarbij brengt de opkomst van Ai nieuwe mogelijkheden om dit nog effectiever en efficiënter te doen.

In deze sessie praten we je bij over de ontwikkelingen in de foodservice markt en over de kansen die deze bieden, bijvoorbeeld hoe slimme algoritmen de beste leads opleveren voor jouw productintroductie. De inzichten worden vervolgens vertaald naar specifieke voorbeelden voor de categorieën pils, speciaal bier en craft bier. Tevens delen we een aantal  Insights op het gebied van  ontwikkelingen en trends in deze categorieën.

Deze sessie is geschikt voor ondernemers, marketeers, managers en specialisten actief bij food fabrikanten, grossiers en formules in de betreffende categorieën.

De sessie vindt plaats op onze Rooftop met een prachtig uitzicht over Rotterdam. Naast een informatief gedeelte biedt de sessie gelegenheid te netwerken met branchegenoten. Deelname is kosteloos.

Programma:
10.45 – 11.00 ontvangst op de 11e verdieping van het Datlinq kantoor op de Blaak 16 in Rotterdam (route info)
11.00 – 13.00 informatieve sessie, inclusief een lekkere lunch


 

 

 

 

Back to overview

Read more

Hi there,

Our Marketing Manager Inge will gladly invite you to our events!