Events

Datlinq heeft een lange historie van samenwerking met de foodservice branche om zo samen het kennisniveau te verhogen. In dat kader organiseren we een aantal kennisdelingsevenementen, waar we bedrijven binnen het netwerk de kans geven om tips en tricks uit te wisselen en we ze inspireren tot het optimaal benutten van de Datlinq database om zo effectiever te gaan werken.

Lunch & Learn sessies

Deze sessies gaan over (praktische) onderwerpen die onze klanten bezighouden. Ze vinden plaats met een kleine groep branchegenoten en bieden de mogelijkheid te sparren en te leren van elkaar.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Rooftop Sessions

Dit zijn praktische, informele sessies waarin  we je bijpraten over de trends en ontwikkelingen in een bepaalde categorie. We laten onder andere zien wat de ontwikkelingen van outlets en merkdistributie voor de betreffende categorie zijn. Tevens bieden de sessies de gelegenheid om te netwerken met branchegenoten.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.


Afgelopen events

Datlinq Relatiedag 2018- thema Connectivity

Op 19 april vierden wij de opening van ons nieuwe kantoor in Rotterdam met een speciale dag voor onze relaties.

We hebben genoten van onze inspirerende sprekers Adjiedj Bakas, Bas Bavinck en onze eigen Marco van den Ouden, en van de leuke gesprekken met onze relaties op het heerlijk zonnige dakterras!

Klik hier voor een foto-impressie van de dag.

Hier vind je de foto’s die genomen zijn in de fotobooth.

 

 

nl