12 april, 2021

Vandaag is de Ramadan begonnen, om die reden is Datlinq dieper in de Arabische keuken gedoken. Met behulp van verschillende features uit Data Outlet X zijn wij op zoek gegaan naar de leukste Arabische restaurants in Nederland. De restaurants zijn geselecteerd op basis van de volgende features: hoofdactiviteit, aantal reviews, review score en keukentype. Lees snel verder om de leukste Arabische restaurants te vinden!

Wil je zelf op zoek naar de beste locaties voor jouw product? Neem hier 30 dagen gratis een kijkje in onze database!

SYR, Utrecht

Restaurant SYR

SYR is een biologisch restaurant in het hart van Utrecht waar de Arabische en Europese keuken samenkomen. Bij SYR kan je kiezen uit een 3, 4 of 5 gangen menu en een bijbehorend wijnarrangement. Verder werkt SYR uitsluitend met seizoensgebonden streekproducten, een restaurant voor de fijnproevers dus! Naast dat SYR een schitterend restaurant is, helpen ze Syrische vluchtelingen met integreren in de Nederlandse maatschappij. Vluchtelingen die affiniteit met de horeca hebben kunnen bij hen terecht om ervaring op te doen en tegelijkertijd kennis te maken met de Nederlandse cultuur. Helaas kunnen ze op dit moment geen gasten ontvangen, maar je kan hun heerlijke eten hier bestellen.

Beoordeling op Google:                                              Beoordeling op TheFork:

4,2 ster beoordeling op basis van 359 reviews       8,8/10 op basis van 525 reviews

Palmyra Syrian Restaurant, Amsterdam

Palmyra Syrian Restaurant

Palmyra Syrian Restaurant is een Syrisch restaurant gelegen in het hart van Amsterdam. Het restaurant is vernoemd naar Palmyra. Palmyra, bijgenaamd de ‘Stad van Duizend Zuilen’, is een archeologische locatie in Syrië. Voor ons is Palmyra Syrian Restaurant hét leukste Syrische restaurant van Amsterdam. Hier ben je op de juiste plek als je wil genieten van authentieke Syrische gerechten, die traditioneel bedoelt zijn om de delen. Helaas kunnen ze op dit moment geen gasten ontvangen, maar je kan hun heerlijke eten hier bestellen.

Beoordeling op Google:                                              Beoordeling op TheFork:

4,7 ster beoordeling op basis van 300 reviews       8,6/10 op basis van 71 reviews

 

Restaurant Tanoor, Leiden

Restaurant Tanoor

Restaurant Tanoor is een Arabisch restaurant gelegen in het centrum van Leiden. Het restaurant is vernoemd naar het Arabische woord voor klei oven: Tanoor. Bij Restaurant Tanoor bereiden ze hun gerechten op houtskool en hardhout, om zo voor een betere en specialere smaak te zorgen. De klei oven is al duizenden jaren de traditionele manier voor het bakken van brood in de Arabische keuken. Helaas kunnen ze op dit moment geen gasten ontvangen, maar je kan hun heerlijke eten hier bestellen.

Beoordeling op Google:

4,1 ster beoordeling op basis van 226 reviews

 

 

Laat je gegevens hier achter, krijg 30 dagen vrijblijvend toegang tot onze database en vind de beste locaties voor jouw producten!