5 mei, 2021

We zijn inmiddels een week verder, en waarschijnlijk heeft niet iedereen van het eerste dagje terras in de zon kunnen genieten, maar wij gaan je helpen het leukste plekje te ontdekken! Deze week in de serie ‘leukste terrassen’, Utrecht. De komende weken gaan we verschillende steden uitlichten, zodat jij straks weet waar je terecht kan om jouw producten aan te bieden (of om lekker een biertje of een glas rosé op het terras te drinken)! In DOx hebben wij een selectie gemaakt van een aantal leuke terrassen, op basis van de volgende filters: locality, outdoor seating, review score en online consumer activity. Hou onze website en social mediakanalen in de gaten voor de laatste blog, volgende week! Wil jij zelf op zoek de leukste terrassen in Utrecht of een andere stad? Lees hier meer over onze database!

Wil je zelf op zoek naar de beste locaties (met terras) voor jouw product?

Neem HIER 30 dagen gratis een kijkje in onze database!

Loft 88

Terras van Loft 88

© Global Architects

Nog net binnen de ring van Utrecht, in de Voorveldse Polder, ligt Loft 88. Het grote terras met lounge banken is ideaal om een middag in de zon door te brengen, en als het straks weer kan, zit je er tot ’s avonds laat in de zon. Met een rating van 4,2 op Google en 4 op TripAdvisor weet je zeker dat je hier heerlijk kan genieten. De menukaart staat vol met toegankelijke gerechten, zoals een clubsandwich, salades, een tournedos of een pasta met gamba’s. Elk weekend zijn ze vanaf 10 uur geopend voor take-away en het terras is de komende tijd elke dag geopend vanaf 12 uur. Wil je het menu bekijken of een reservering maken? Bekijk dan hier de website!

 

 

Roost aan de Singel

Roost aan de Singel in de zon

© Roost aan de Singel

Roost aan de Singel is misschien wel een van de weinige terrassen waar je ook wilt zitten als het niet zulk lekker weer is. Met een overdekt en verwarmd terras zit je er prima, ook als de lucht niet blauw kleurt. Als het weer wel meezit, kun je genieten van de live kookkunsten op een klassieke Zuid-Afrikaanse braai. In de buitenkeuken werken de chefs om jouw gerechten op een heerlijke manier klaar te maken. Als je geen zin hebt om te reserveren, heb je geluk, want je mag gewoon binnenlopen. Als er geen plekje meer vrij is, word je voorzien van een drankje en kun je eventjes wachten tot er een tafeltje vrijkomt. Bezoek hun website hier om te kijken naar de menukaart.

 

 

Soia

Strand Oog in Al Utrecht

© Soia

Soia (Strand Oog in Al) is misschien wel de leukste locatie van Utrecht. Met uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal zit je aan het water en vol in de zon. Met een uitgebreide borrelkaart is het de perfecte plek om je middag door te brengen. Ze zijn de komende tijd open van woensdag tot en met zondag. Helaas is het niet mogelijk om af te halen, maar reserveren voor een plekje op het terras kan hier. Als de horeca straks ook weer in de avond open mag, organiseren ze ook regelmatig een buitenbioscoop. Dus zorg ervoor dat je Soia in de gaten houdt en een keertje langs gaat wanneer alles weer open is!

 

 

Op zuid

Op Zuid in de zon

© Op Zuyd

In de oude draad- en staalfabriek Neerlandia zit het, door New York geïnspireerde, Op Zuid. Je kan hier terecht voor de lunch of een lekkere borrel, wat je kan combineren met een van de 17 speciaal bieren van de kaart. Heb je zin om meer te doen dan alleen een borreltje? Op Zuid werkt samen met Lekker Bootje Varen, waar je een bootje kan huren om een tochtje te maken over de Utrechtse grachten. Voor wie het wilt, is er dan een borrelarrangement voor op de boot beschikbaar, zodat je voorzien bent van een heerlijke borrel tijdens je vaartocht. Wil je iets bestellen bij Op Zuid? Bekijk dan hier hun menukaart op de website of bestel via Thuisbezorgd

 

Wil je zelf op zoek naar de beste locaties (met terras) voor jouw product?

Neem HIER 30 dagen gratis een kijkje in onze database!