Met de start van ADE, aankomend weekend, zijn wij in onze data over nachtclubs gedoken om te kijken welke nachtclubs het beste scoren op basis van reviews (onze reviews zijn een gemiddelde van de review score van verschillende online bronnen). Hieruit is de volgende lijst gekomen. Benieuwd welke clubs het beste scoren in Amsterdam, en benieuwd welke feestjes er binnenkort aan zitten te komen in Amsterdam? Zodat je precies weet waar je eventueel je product kan verkopen? Lees dan snel verder!

Paradiso

Als je uit een andere stad dan Amsterdam komt, is Paradiso waarschijnlijk een van de enige clubs die je kent. Bekend van de goede concerten van bekende bands en mooie feestjes in de weekenden. Paradiso heeft twee belangrijke zalen, namelijk de Grote Zaal met een capaciteit van 1500 man en de Kleine Zaal met een capaciteit 250 man. Grote namen zoals Lady Gaga, Kings of Leon en Al Green traden hier al eens op. Benieuwd welke artiesten er binnenkort allemaal spelen? Check hun website om te zien welke muziek er die avond gedraaid wordt!

4,6/5 sterren

Paradiso Club Amsterdam | Events | Tickets & Guest Lists | Xceed

© Paradiso

Club Air

Club Air, je herkent de club aan de rijen voor de ingang en is waarschijnlijk een van de mooiste clubs van Amsterdam. Met zijn meerdere verdiepingen in een zaal en vele lichten maakt het tot een club met bekende status. De club heeft vijf bars en normale club prijzen. Bij de ingang koop je een kaart (soort creditcard), waar je de hele avond alles bij Air van betaald. Denk aan kluisjes, drankjes enz. In Air zijn clubavonden vol techno en elektronische muziek te vinden, maar ook vol hiphop, RnB en foute muziek avonden. Benieuwd op welke soort muziek je binnenkort kan dansen in club Air? Neem dan snel een kijkje op hun site en bekijk hun aankomende programma!

3,5/5 sterren

AIR Amsterdam on Twitter: "TONIGHT | ADE 2018 | BROEDERLIEFDE PRESENTS: NIGHTVISION | AIR AMSTERDAM TICKETS & INFO | https://t.co/APejGykXQB… "

© Club AIR

Benieuwd welke clubs er nog meer zijn? Klik hier om je 30 dagen gratis toegang tot DOx te starten!

Escape

Al meer dan 30 jaar is Escape een begrip in de Nederlandse uitgaanswereld. Waar clubs komen en gaan verwelkomt Escape al jaren haar bezoekers. Met artiesten uit binnen- en buitenland heeft Escape een cv waar menig club van droomt. Wekelijks combineren vaste concepten de diversiteit voor haar doelgroep, van house tot urban. Met nieuwe technieken als LED, is Escape een visueel paradijs in het uitgaansleven: de bezoeker is omringd door prachtige visuals. Daarnaast zijn er meerdere VIP decks, van het podium tot aan diverse balkons, voor diegenen die houden van een beetje extra luxe tijdens het uitgaan. Benieuwd? Ga hier naar hun site.

3,8/5 sterren

Dance Club - Night Club - Amusement - Rembrandplein, Amsterdam - Escape Amsterdam

© Escape Amsterdam

Veronicaschip

Het Veronicaschip is een oude 50 meter lange piratenradioboot die al jaren ligt aangemeerd aan de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Dansen op een oude piratenschip kan een wilde en leuke ervaring zijn. De club biedt plaats aan 300 feestgangers en clubbezoekers om te genieten van drie niveaus van plezier en dansen, inclusief een terras en een dansvloer die onder de zeespiegel ligt. Verder staat het schip ook bekend om zijn restaurant dat gespecialiseerd is in een vegetarisch menu van lokale producten, en een evenementenruimte die overdag open is voor multimediaprogramma’s, cursussen, lezingen, kunsttentoonstellingen en meer. Benieuwd wat er allemaal te doen is binnenkort op het veronicaschip? Check hun site hier.

4,7/5 sterren

Sangria is de nieuwste zomerhotspot in Amsterdam Noord

© Veronicaschip

Radion

Radion is een creatieve hub waar kunst, muziek en eten perfect samengaan in het café en restaurant van de club. Dansfeesten vol DJ’s en de verschillende evenementen van Radion, zoals kunsttentoonstellingen, workshops en filmvertoningen zijn kenmerkend voor deze club. De voormalige tandheelkundige academie ligt in een onopvallende buurt: in stadsdeel Nieuw-West. Als jij zo’n clubber bent die zich graag helemaal in het zweet werkt door non-stop te dansen, dan is deze levendige locatie met 24-uursvergunning zeker iets voor jou. Het dansen is hier echt non-stop. Kom naar Radion als je op zoek bent naar een echt avondje uit. Benieuwd welke feestjes ze binnenkort hosten? Klik hier om naar hun site te gaan!

4,4/5 sterren

photo On and On × Field Records, 18 October 2014, RADION, Amsterdam · photo 69

© Radion

Shelter

De ondergrondse nachtclub Shelter is zeker een begrip in de uitgaanscéne van Amsterdam. Shelter bevindt zich in de kelder van de A’dam Toren, en trekt serieuze clubbers en feestgangers die houden van een avond uit om nooit te vergeten. Als je ervan houdt nachtenlang op hoog volume  omgeven door een volledig zwart decor te dansen op de muziek van de grootste namen in de muziekindustrie, dan is Shelter Amsterdam zeker iets voor jou. Benieuwd welke feestjes er op de planning staan? Check hun site hier!

4/5 sterren

shelter amsterdam Archieven - Little Wanderbook

© Shelter