Om zich heen hoort Harry regelmatig dat buitendienst medewerkers thuis zitten. De horeca is immers dicht en retail zit met deze piektijden echt niet te wachten op vertegenwoordigers. Natuurlijk is thuisblijven begrijpelijk wanneer je niet weet of een locatie uberhaubt nog geopend is in deze bizarre tijden.  Toch blijkt dat nog heel veel ondernemers actief zijn in het bezorgen en afhalen en deze wil je nu maximaal ondersteunen.

Door gebruik te maken van de Vitality-score kan Harry binnen Datlinq eenvoudig de nu nog online actieve ondernemer eruit halen. Het zijn deze ondernemers waar hij zich op richt. Op basis van wat ze de consument precies aanbieden kan Harry ze ondersteunen met verschillende oplossingen. Dit varieert van convenience concepten waarbij snel bestellingen kunnen worden bereid en portieverpakkingen die direct kunnen worden meegestuurd. Mooi is ook de samenwerking met mediabedrijf waar ze ondernemers gratis menuflyers aanbieden om mee te sturen met ons logo erop. Samen sterk is het idee.

Er wordt nog gebroed op het idee om bij iedere bestelling een gadget toe te voegen waardoor een consument blijft bestellen. Intern is de suggestie gedaan om een kerststal bij elkaar te sparen maar of dat voor de kerst nog gerealiseerd kan worden is nog maar de vraag. Maar ook mooie glazen en borden, mooie wijnen zijn de revue gepasseerd.

Bij iedere bestelling boven de 50 Euro een mooie bierpull is een experiment waar we nu mee aan de slag gaan. Doordat het glas mooi in een koker is verpakt kan het gemakkelijk meegenomen worden bij iedere bestelling.

Harry jumpt weer in zijn auto om de glazen te gaan bezorgen. Net een Zoom call gehad en weer een paar ondernemers enthousiast gemaakt.  Geen idee hoe lang deze tijden nog duren maar we maken er zo het beste van.

Benieuwd naar meer inzichten of wat onze database voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op