Oplossingen

Ontdek gemakkelijk de juiste markt voor jouw producten. Data Outlet-X is hét SaaS-platform met de meest uitgebreide database in Europa om jouw marktkansen in kaart te brengen. Speciaal ontwikkeld om de behoeften van de foodservicemarkt door middel van dag-tot-dag insights te toetsen.

Wil jij precies weten hoe jouw business presteert in het Out-Of-Home segment? De Market Monitor laat zien wat er in jouw markt gebeurt en hoe jouw merk presteert. Werpen jouw sales activiteiten zijn vruchten af, of wordt het tijd om bij te sturen? Dit en meer wordt duidelijk met de Market Monitor.

Maak van elk klantgesprek een succes! Salesmapp is dé CRM-oplossing om je klant te bereiken en producten effectiever en efficiënter te verkopen. Plan de juiste sales activiteiten, met de juiste klanten op het juiste moment. Al je buitendienst activiteiten op één plek: Salesmapp is dé field sales app, speciaal ontworpen voor foodservice.

Haal ad-hoc inzichten op en verbeter zo je blik op de markt: onze Roamlers bezoeken fysiek locaties door heel Europa en leveren zo ook offline kennis die online niet te vinden is. Informatie die niet te vinden is op Google of is af te lezen van een menukaart heeft een Roamler binnen enkele uurtjes opgehaald. Door het taakgerichte werk van Roamlers, kunnen wij je helpen met jouw go-to market strategie.

Werk je met de producten van Datlinq, dan krijg je ook je eigen Customer Success Manager – en dat heeft enorm veel voordelen! Ze helpen je met de gehele implementatie en zijn daarna jouw vaste aanspreekpunt.

Support

Hulp is altijd dichtbij

Het support team staat dagelijks voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Ons support team beschikt over de nodige technische kennis en kan je helpen bij al je vragen.