DATA OUTLET X

Ontdek het volledige potentieel van jouw markt en creëer de perfecte afzetmogelijkheden

Op zoek naar een no-nonsense tool die jou helpt om je bestaande gebiedsdekking uit te breiden of om de juiste markt te bereiken? Zoek niet verder: Data Outlet X is hét zoek- en aanbevelingsplatform dat je nodig hebt om de snel veranderende Out-Of-Home markt voor je in kaart te brengen. Krijg snel toegang tot data van meer dan 3.000.000 locaties in Europa en verbeter het rendement van jouw targeting.

Snelle toegang tot de database met 3 miljoen verkooppunten binnen Europa

Ontdek steden, kanalen en outlets

Targeting op basis van meer dan 30 features

Aanbevelingen en connectiviteit naar jouw CRM

Ontvang aanbevelingen door onze database

De database van Data Outlet X is samengesteld uit tal van verschillende bronnen We maken gebruik van verschillende on- en offline data. Door Roamlers in te zetten, kunnen wij offline data verzamelen die online niet te vinden is. Hierdoor is onze data altijd up-to-date en betrouwbaar is.

Middels Ai en Machine Learning is Data Outlet X in staat om persoonlijke aanbevelingen te leveren en je te adviseren over onder andere voor jou relevante verkooppunten. Door gebruik te maken van Ai en Machine Learning, vinden wij locaties op basis van jouw best presterende accounts. Op deze manier vinden wij locaties met hoogste potentieel, voor jouw product.

Meer dan 10 landen in West-Europa

3.000.000 locaties in database

Meer dan 30 features per outlet

Specifieke segmentatie door het hoge aantal aan kenmerken

30% verandering in verkooplocaties per jaar

Gemiddeld 10 updates per jaar per locatie

Krijg aanbevelingen op basis van machine learning

Aanbevelingen op basis van jouw best presterende verkooplocaties

Meer dan 30 verschillende food-market georiënteerde features

Data Outlet X werkt met meer dan 30 verschillende features waarmee je kunt filteren om de juiste info voor jouw merk te meten. Krijg up-to-date informatie over locatieprofielen en gebruik de zoekfunctie om gedetailleerde data te verkrijgen. De meest uiteenlopende vragen worden beantwoord, denk bijvoorbeeld aan: Bestaat de locatie nog? Past het bij jouw product? Hoe ziet de omgeving eruit? Is er een terras? Met deze informatie kun je je strategie perfect uitvoeren en zorgt ervoor dat geen enkele sales vertegenwoordiger naar een gesloten of onjuiste locatie reist!

Selecteer outlets aan de hand van profieleigenschappen als type keuken en prijslevel

Ontdek informatie over verschillende landen, steden en locaties aan de hand van verschillende profieleigenschappen. Ook kun je verschillende selecties en lijsten maken om je sales- en marketingteam de juiste tools te bieden om succesvol aan de slag te gaan. Lokaliseer snel en gemakkelijk jouw ideale verkooppunten om je sales team goed voorbereid op pad te sturen!

Data Outlet X is toegankelijk voor bedrijven van iedere grootte en is eenvoudig in gebruik. De selecties en verschillende lijsten die je maakt kunnen geëxporteerd worden naar Excel of gekoppeld worden aan jouw favoriete sales tool (Salesmapp, Salesforce, Hubspot) via onze API-integratie.

Probeer Data Outlet X gratis

Ben je overtuigd van de meerwaarde die Data Outlet X jou kan bieden? Neem contact met ons op en kom in gesprek met een van onze collega’s.