Market Monitor

Begrijp de ontwikkelingen van jouw markt en krijg gedetailleerd inzicht in het Out-Of-Home segment

De Out-Of-Home markt is een dynamische en zeer veranderlijke markt. Market Monitor is de meest gedetailleerde continu meting binnen alle kanalen van deze markt, dat gerichte kanaal- categorie- en merkinzichten weergeeft.

Totaalbeeld van de Out-of-Home markt

Daadwerkelijk inzicht in trends in de markt

Maak de juiste strategische en operationele beslissingen

Toegang tot gedetailleerde data door een unieke combinatie van bronnen

Inzicht in distributie van merken en leveranciers

Al meer dan 8 jaar wordt de numerieke distributie van merken, leveranciers en andere zaken gemeten in de veranderlijke Out-Of-Home markt. Wat gebeurt er in de markt? Welke trends zien we door de jaren heen (Light producten, 0.0 bier)? Hoe presteert jouw merk ten opzichte van concurrenten? Wat is je distributieaandeel?

Data uit meer dan 30.000 foodservice locaties

De Out-Of-Home Market Monitor onderscheidt zich van andere data platforms door de rijkelijk gevulde database, door het realiseren van uitgebreide steekproeven onder 30.000 locaties. Hierdoor kunnen trends op zeer nauwkeurige wijze in kaart gebracht worden binnen specifieke segmenten, denk bijvoorbeeld aan dierentuinen of pretparken, maar kan de data ook per regio of stad.

Gericht aan de slag om je ROI te verhogen

Met Market Monitor ga je datagedreven en gericht aan de slag in het Out-Of-Home segment. Onderzoeksresultaten worden maandelijks geüpdatet, zodat de analyse van data altijd up to date is. Laat marketing en sales doelgericht aan de slag gaan en maak data gedreven beslissingen!

Wat wordt er gemeten?

Segmenten

Eten
Drinken
Slapen
Werken
Sporten
Leisure
Evenementen
Zorg
Leren
Cateraars
Shoppen Food
Shoppen Non-food

Categorieën

Bier
Bitters
Cola
Sinas
Ice-Tea
Lemon Drink
Rivella
Water
Flavoured Water
Vruchtsappen
Sports Drink
Choco
Fristi
Choco Warm
Koffie
Koffie Machines
Opschuimmelk
Thee
Leverancier Koude Dranken
Leverancier Warme Dranken

Binnen het Fast Service segment

Frites
Verkochte dozen Frites
Sauzen
Oliën
Belangrijkste leverancier

Up-to-date

De continue bewegingen in de Out-Of-Home markt zijn goed in de gaten te houden door jarenlang onderzoek. Door gebruik te maken van Roamler’s community, kunnen wij flexibel en ad-hoc inzichten verzamelen. Op die manier heb jij altijd inzicht tot de meest recente data!

De onderzoeksresultaten worden maandelijks geüpdatet in het overzichtelijke Tableau dashboard waarmee analyse van de data wordt vergemakkelijkt. Zo heb je altijd up-to-date inzicht in je distributieaandeel, performance, positie ten opzichte van je concurrent en loyaliteit van je merk

Download gratis een voorbeeldrapportage!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die Market Monitor jou kan bieden? Download de voorbeeldrapportage en vraag  direct een demo aan.