Roamler

Sinds 2021 is Datlinq onderdeel van Roamler. Bij Roamler gaan we datagedreven te werk voor de uitvoering van jouw gewenste activiteiten: ‘Changing the way people work’.

De data die wij verzamelen vanuit miljoenen taken die jaarlijks door Roamlers in heel Europa worden uitgevoerd, stellen ons in staat patronen te identificeren en voorspellingen te doen. Op basis van deze data kan jij strategische beslissingen maken. Naast het verzamelen van data kan Roamler helpen met jouw executie (zoals merchandising), zodat je field teams zich kunnen focussen op waar ze het best in zijn!

Krijg inzichten tot wel 70% sneller. Onze on-demand community onderneemt direct actie, controleert meerdere POSM in verschillende landen tegelijk en levert inzichten in realtime.

Vergroot jouw mogelijkheden on-demand. Met onze community kan je elk project naar specifieke behoeften schalen en zo al jouw relevante KPI’s controleren!

Focus op winst. Dankzij onze wijdverspreide, flexibele mogelijkheden kan jij je concentreren op de fysieke winkels waar de meeste kansen liggen voor jouw field teams!

Bespaar op kosten en optimaliseer jouw budget. Onze on-demand auditors zijn al in de buurt van je verkooppunten, zodat jouw teams zich kunnen concentreren op taken waar zij het best in zijn!

Mystery shopping

Krijg zicht op de daadwerkelijke exposure van jouw merk of locaties!

Merchandising

Jouw fieldmarketing waar en wanneer dat nodig is.

Sales

De locaties waar je extra verkoopkracht nodig heeft.

Rating & reviews

Krijg snel eerlijke ratings & reviews voor jouw merk of product!

Roamler in detail

Bij Roamler gaan we datagedreven te werk voor de uitvoering van jouw gewenste activiteiten. De data die wij verzamelen vanuit miljoenen taken die jaarlijks door Roamlers uit heel Europa worden uitgevoerd, stellen ons in staat patronen te identificeren en voorspellingen te doen. Zodat jij jouw activiteiten kunt stroomlijnen en je middelen nog beter kunt inrichten.

De efficiëntie van onze datagedreven aanpak wordt versterkt door de meest geavanceerde mobiele technologie.

Deze maakt een naadloze integratie mogelijk met de systemen die al door je eigen personeel worden gebruikt. Zo kan je de flexibiliteit van duizenden onafhankelijke professionals met jouw bestaande, vaste teams integreren. En wordt het mogelijk de schaalbaarheid en snelheid van je activiteiten te vergroten.

Wijdverspreid en repetitief ? Geen probleem !

Roamler is de ideale partner voor het uitbesteden van repetitieve taken die op meerdere locaties in een kort tijdsbestek moeten worden uitgevoerd. Onze community van on-demand professionals is overal, zodat je gemakkelijk en efficiënt meerdere gebieden, steden of landen binnen enkele dagen kunt dekken.

Uw resultaten in 4 stappen

1. Selectie & matching 
We selecteren de professionals die volledig aan jouw wensen voldoen op het gebied van vaardigheden, ervaring en locatie.

2. Opzetten van taken
Ons operations team maakt van jouw KPI’s een duidelijke taakomschrijving met gedetailleerde instructies voor onze community. De taak verschijnt in de Roamler-app.

3. Community management 
Onze lokale community managers staan in nauw contact met de professionals en zorgen ervoor dat de door je gevraagde locaties binnen de afgesproken tijd worden bezocht.

4. Review process 
Elke inzending wordt handmatig gecontroleerd door ons internationale team van reviewers, gedurende de werkweek, in het weekend en op feestdagen.

Stay in control

Gebruik onze op maat gemaakte tools om realtime jouw data te monitoren. Filter de resultaten en vind eenvoudig de antwoorden die je zoekt.

Dashboards
Jouw belangrijkste KPI’s in één oogopslag.

Customer portal
Toegang tot locatie specifieke data en foto’s.

Rapportages
Een volledig overzicht van al je data.

Roamler een vakkundige community. Altijd, overal.

Denk je ook dat Roamler jouw bedrijf gaat helpen? Neem contact met ons op en kom in gesprek met een van onze collega’s.