Salesmapp

Maak van elk klantgesprek een goed voorbereid succes!

Stel je voor: een volledig geïntegreerd CRM-systeem, geupdate met alle relevante data uit de Out-Of-Home markt dat gemakkelijk mee te nemen is voor je sales team. Salesmapp is dé Field Sales App die jouw sales team onderweg ondersteunt om producten effectief en efficiënt te verkopen. Door altijd de juiste informatie binnen handbereik te hebben, maken zij van ieder sales gesprek een succes.

Directe toegang tot alle relevante outlets

Altijd actuele POS data per salesgebied

Geavanceerd en geïntegreerd orderproces

Transparante distributiemeting, in één oogopslag

Al je salesactiviteiten voor de Out-Of-Home markt op één plek

Salesmapp is gemakkelijk in gebruik. De applicatie heeft geen lange gebruiksaanwijzing en zowel het sales- en marketingteam kan er gebruik van maken. Ideaal voor kleine en middelgrote FMCG-bedrijven die gespecialiseerd zijn in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en op zoek zijn naar manieren om producten effectiever en efficiënter te verkopen.

100% geïntegreerd met de rijk gevulde database Data Outlet X

De app is volledig geïntegreerd met Data Outlet X zodat jouw team ten alle tijden voorzien is van up-to-date informatie. De app ondersteunt jouw salesteam volledig met alle salesprocessen zoals activiteitenplanning, distributiemeting en transferbestellingen. 

Met Salesmapp bewerk je jouw markt op een eenvoudige en effectieve manier en bereik je het maximale potentieel van jouw verkooppunten.

Geïntegreerd orderproces en rapportage mogelijkheid

Salesmapp omvat alle typische activiteiten voor de Out-Of-Home markt zoals routeplanning, gebiedsbeheer, contacten, distributie en orders. Via de Salesmapp applicatie is het zelfs mogelijk rechtstreeks een order te plaatsen bij een grossier!

Met de app is je vertegenwoordiger in staat om alles wat er tijdens een bezoek gebeurt, te registereren. De app werkt zelfs offline en kan overal onderweg gebruikt worden. Heldere doelen stellen en uitstippelen wordt gemakkelijk met de doelen formule, waardoor jouw team effectief aan het werk kan. De efficiëntie kan zelfs verhoogd worden door tot 15% tijd te besparen op het beheer van activiteiten.

Salesmapp is snel te integreren en behoeft geen toegewijde IT afdeling.

Denk je ook dat Salesmapp jouw salesteam gaat helpen? Neem contact met ons op en kom in gesprek met een van onze collega’s.