Over Datlinq

De database voor de foodservice

Datlinq beschikt over locatie- en omgevingskenmerken van out-of-home foodservice en retaillocaties. Deze geven foodservicefabrikanten beter inzicht in de markt, waardoor zij deze optimaal kunnen benaderen en een duurzame groei van distributie, zichtbaarheid en omzet kunnen realiseren.

De data en tools van Datlinq

Om groei te realiseren is het belangrijk om marketingactiviteiten en vertegenwoordigers op de juiste plaatsen in te zetten. Datlinq biedt daarvoor de data en de tools. Zo kunnen fabrikanten hun activiteiten richten op de outlets die relevant zijn voor hun merk. Door het constant verzamelen en actualiseren van outlets in de Datlinq Places database  maakt Datlinq de markt in Europa transparant. Onze handige tools ondersteunen merken vervolgens in de uitvoering en monitoring van hun marketing- en salesactiviteiten.

Altijd de juiste oplossing

Datlinq biedt slimme software-oplossingen en advies, specifiek ontwikkeld voor de foodservicemarkt. Onze producten en diensten worden als totaalpakket, in combinatie of afzonderlijk van elkaar aangeboden. Fabrikanten kiezen dus altijd voor een oplossing die het beste past bij hun organisatie.

 

 

 

nl