Met Datlinq in je gelederen worden prachtige resultaten gerealiseerd voor jou als Foodservice Professional.

Jouw partner in data gedreven sales in de out-of-home markt.

Datlinq is de partner voor data-gedreven sales en marketing in de out-of-home markt. We verbinden mooie merken met de meest relevante foodservice locaties. Dit doen we slim op basis van big data. Onze fans zijn Marketeers, Sales & Insight managers bij multinationals als Unilever, Red Bull en FrieslandCampina maar ook bij nieuwkomers als Texels bier.

We verzamelen hippe bars, trendy restaurants en de shoarma tent bij jou op de hoek en bouwen locatie profielen op basis van verschillende data bronnen. Hiermee helpen we onze klanten het potentieel van een locatie in kaart te brengen. Samen werken we aan de meest effectieve en efficiënte marktbewerking. Ons productportfolio bestaat uit dataintelligente apps en betrouwbare insights.

Wij leveren oplossingen voor

0 +

klanten

Wij zijn actief in

0

landen

Je kunt onze data filteren op

0 +

locatiekenmerken

Meet our team of experts and enthusiasts

Marco

CEO

Floris

Marketing

Rogers

Data

Marsha

Support

Nikita

Product Management

Jaimy

Customer Success Manager

Derk

Sales

Satyaki

Data

Werken bij Datlinq? Kijk naar de leuke job openings die we hebben.

Datlinq is vaak opzoek naar nieuwe mensen. Wij zijn een dynamisch bedrijf, wat vaak resulteert in het nodig hebben van nieuwe krachten.

Al klant, en hulp nodig? Datlinq heeft een help center!

Heb je hulp nodig bij het gebruiken van onze software, contact ons help center. Je kunt alle informatie vinden door op de knop te klikken.