Nieuws

Groeit het aantal restaurants? Wordt er meer Heineken verkocht in het centrum van Rotterdam? Wat is het favoriete frietmerk van de Brabander? Volg Datlinq en ontdek het laatste nieuws en de markttrends in de foodservice markt.

Datlinq’s webinar: presentatie

In mei 2020 organiseerden wij een webinar. Rien de Koning heeft onder andere verteld over de crisismonitor. Je kunt hier de presentatie van die sessie downloaden.

Lees meer

Rooftop Session Digitalisering Foodservice markt, hot drinks & soft drinks: presentatie

In februari 2020 organiseerden wij een sessie over de digitalisering in de foodservice markt, toegesneden op de categorieën hot drinks & soft drinks. Je kunt hier de presentatie van die sessie downloaden.

Lees meer

Rooftop Session Bread & Bakeries: presentatie

In oktober 2019 organiseerden wij een sessie over de categorie Bread & Bakeries. Je kunt hier de presentatie van die sessie downloaden.

Lees meer

Lunch & Learn: Salesmapp tips & tricks

In deze sessie over Salesmapp hebben we een aantal tips & tricks gedeeld over het gebruik van Salesmapp. Je kunt hier de presentatie met de Salesmapp tips & tricks downloaden.

Lees meer

Rooftop session Bier: presentatie

In september 2018 organiseerden wij een sessie over de categorie Bier. Je kunt hier de presentatie van deze sessie downloaden.

Lees meer

Lunch & Learn: de Perfecte Bezoeklijst voor je buitendienst

In deze sessie over de Perfecte bezoeklijst voor je buitendienst hebben we uitgelegd wat een bedrijfslijst is en onze top 5 van perfecte bedrijfslijsten gedeeld.  Je kunt hier het artikel over de Perfecte bezoeklijst voor je buitendienst downloaden.

Lees meer

Lunch & Learn: Classificatie

In deze sessie over Classificatie hebben we uitgelegd wat classificeren is en hoe het je helpt klanten met een hoger omzetpotentieel te benaderen.  Je kunt hier het artikel over classificatie downloaden.

Lees meer

Manager Key Accounts Datlinq Jasper

Hi there,

Onze Manager Key Accounts Jasper beantwoordt graag je vragen!