Snel en gemakkelijk outlet informatie checken en verrijken

Periodieke audits van locaties of de controle van hardware op locatie? Tijdelijke campagnes promoten bij jouw verkooppunten of juist de mogelijkheid geven aan jouw vertegenwoordigers om ook een aantal eenvoudige kenmerken voor jouw bedrijf te kunnen vastleggen per bezoek? Voor al deze situaties is een oplossing gekomen in de vorm van een app, genaamd Outlet Scanner. Outlet Scanner is een flexibele en eenvoudige app voor het snel vastleggen en verrijken van locatie informatie. In dit artikel leggen we je uit hoe Outlet Scanner ingezet kan worden door jouw buitendienst en field flex team, gebaseerd op vier verschillende situaties.

Vier situaties om Outlet Scanner te gebruiken

Periodieke audits van locaties

Wil je graag jouw belangrijke verkooppunten periodiek monitoren op bijvoorbeeld productassortiment, POS gebruik, uitstraling of actiedeelname? In Outlet Scanner definiëren we snel en eenvoudig jouw checklist, wijzen we de checklist toe aan de gewenste outlets en plannen we de periodes voor de checks in. Jouw mensen onderweg zien in één oogopslag de locaties in de buurt die toe zijn aan hun APK.

Controle van hardware in bruikleen

Levert jouw bedrijf ook hardware in bruikleen op locatie? Zoals vriezers, koelkasten of koffiemachines? Dan controleer je vast regelmatig de aanwezigheid en de staat van de apparaten. Met Outlet Scanner wordt dit kinderspel: de app scant eenvoudig de streepjescodes, je kan foto’s van de staat van de apparaten toevoegen en indien gewenst een follow-up van je binnendienst activeren.

Meer ogen en oren benutten

De bezoekcapaciteit van vertegenwoordigers is beperkt, terwijl ook chauffeurs, leveranciers en flexforce medewerkers locaties bezoeken. Het zou mooi zijn om dit onbenutte potentieel te kunnen gebruiken voor jouw bedrijf, door hen een aantal eenvoudige kenmerken te laten vastleggen bij ieder bezoek dat zij doen, of een verzoek door te laten geven. Met Outlet Scanner kan dat! Er hoeven geen ingewikkelde accounts met beperkte rechten aangemaakt te worden in je centrale CRM systeem, je hoeft ze niet met een Excellijstje op pad te sturen: vanaf afstand nodig je ze uit voor Outlet Scanner, waarvan het gebruik verder voor zich spreekt!

Korte en intensieve campagnes

Een eenmalige actie, of een week lang intensief met een groot promotieteam het land door? Zet jouw prospects en een takenlijst klaar in Outlet Scanner en werk daarmee eenvoudig en overzichtelijk je lijst af. Alle data wordt digitaal en centraal verzameld, zodat je op ieder moment van de dag inzicht hebt in de voortgang en resultaten. Zonder dure aanpassingen van je bestaande systemen. Snel bijsturen behoort dus tot de mogelijkheden.

Lunch & Learn; let’s go outside!

Dit is maar een greep uit de mogelijkheden. Ben je benieuwd of Outlet Scanner ondersteuning kan bieden bij één van jouw cases? Laat het ons weten, we informeren je graag over de mogelijkheden! Of liever nog … we laten het graag zien! Tijdens onze lunch & learn laten we je graag de mogelijkheden van Outlet Scanner zelf ervaren. We gaan op pad met de app door het centrum van Rotterdam, waarbij de door jou ingediende vragen worden behandeld. Klik hier om je in te schrijven.

Terug naar overzicht

Lees meer

Hi there,

Onze Marketing Manager Inge beantwoordt graag je pers- en nieuwsvragen!