Datlinq API

Creëer de ultieme omnichannel-strategie

Datlinq API icon

Voordelen

  • Klantgegevens uit verschillende bronnen worden continu aan elkaar gelinkt
  • Het contact met de klant wordt gerichter en persoonlijker
  • Campagnes kunnen beter worden afgestemd op de klant
  • Klaar voor toekomstige datastromen via Internet of Things

De omnichannel-strategie die echt goed werkt

Moderne ondernemingen bedienen zich meer en meer van een omnichannel-strategie: de klant wordt via verschillende kanalen benaderd en al die channels moeten op elk moment van elkaar weten wat de ander doet en welke resultaten dat heeft opgeleverd. Datlinq API maakt het mogelijk om deze data centraal in een database op te slaan.

De optimale verbinding tussen je teams

Een omnichannel-strategie klinkt leuk, maar hoe weet het field sales team of een klant heeft gereageerd op een aanbod per e-mail van de marketingafdeling? Deze vorm van werken vraagt dan ook om een digitale oplossing die klantgegevens uit verschillende bronnen – zoals marketing, sales en de groothandel – continu met elkaar verbindt. Met Datlinq API sla je deze data centraal op in een database. Zo worden bijvoorbeeld de omzet van een outlet, de bestelling van een sample en het klikgedrag op de website direct aan elkaar gekoppeld.

 

Alle channels met elkaar verbinden

Goed voorbereid bij elk klantbezoek

De API maakt dus uitwisseling van alle informatie mogelijk en stelt deze centraal beschikbaar. In combinatie met Datlinqs Location Data Hub kunnen dan de meest relevante data van een outlet in een overzicht weergegeven worden. Zo weet een vertegenwoordiger bijvoorbeeld voorafgaand aan een bezoek aan een outlet of een klant in een e-mailcampagne interesse heeft getoond voor een specifiek product of eerder contact heeft gehad met de klantenservice. Dit maakt het gesprek met de klant gerichter en persoonlijker.


Met Datlinq API kun je...

  • De ultieme omnichannel- ervaring mogelijk maken
  • Klanten gerichter en persoonlijker benaderen
  • Informatie uitwisselen tussen kanalen
nl