Salesmapp

De juiste activiteiten bij de juiste verkooplocaties

Salesmapp demo aanvragen
Salesmapp icon

Voordelen

 • 20 procent minder tijd kwijt aan administratie
 • Eenvoudig online en offline te gebruiken
 • Alle klanten en prospects op een digitale kaart
 • Orders automatisch naar de groothandel
 • Een handige iPad app

de slimme app met relevante verkooplocaties

Salesmapp biedt jouw salesteam direct toegang tot gegevens van alle relevante verkooppunten in Datlinq Places via een handige iPad app. Salesmapp is daarmee de ideale tool om al je klantgegevens op één locatie bij te houden en je optimaal voor te bereiden op elk salesgesprek. Deze app creëert meer effectieve salestijd en dus meer omzet. Salesmapp is fun to work with!

Download Salesmapp

Maximaal resultaat bij verkooplocaties met potentieel

Salesmapp helpt jouw field sales bij het voorbereiden van bezoeken aan klanten en prospects met het grootste groeipotentieel. Vertegenwoordigers kunnen met Salesmapp allerlei gegevens over klanten en klantbezoeken zowel online als offline noteren en raadplegen, en zo gerichter salesactiviteiten uitvoeren. Om wat voorbeelden te noemen: Staat promotiemateriaal over jouw merk op de juiste plek? Voert de outlet het juiste productassortiment?

Daarmee is deze app een onmisbare ondersteuning voor je buitendienst: jouw fields sales team werkt dankzij Salesmapp samen met de ondernemer aan een betere uitstraling van het verkoopunt en dus een succesvollere verkoop van jouw merk.

CRM app Salesmapp

Ideaal dashboard voor managers in food

Salesmapp is getest in nauwe samenwerking met foodproducenten en dus volledig toegespitst op deze doelgroep. Met een handig management-dashboard kan de salesmanager van het commerciële team in één oogopslag de activiteiten van zijn werknemers monitoren.

Relevante KPI's uit de CRM app Salesmapp

Elk klantgesprek een succes

Met Salesmapp heb je alle relevante gegevens direct beschikbaar op de iPad om je optimaal voor te bereiden op elk klantbezoek. Tijdens bezoeken registreert Salesmapp je productmetingen en stuurt je orders automatisch door naar de groothandel. Ook kun je in Salesmapp een foto opslaan om aan je manager te laten zien dat de producten van jullie merk er goed bij staan in de verkooplocatie. Salesmapp vindt vervolgens de kortste route naar de volgende klant of prospect en koppelt je activiteiten aan je Outlook-agenda.

App store iOS


Met Salesmapp kun je...

 • Gerichter salesactiviteiten uitvoeren bij verkooplocaties met groeipotentieel
 • Gegevens automatisch updaten in je agenda
 • Meteen beschikken over een volledig ingerichte database met relevante verkooplocaties
 • Bezoekverslagen maken en distributiemetingen doen
 • Optimale resultaten boeken met de beste app voor foodservice
 • Offline gegevens invullen en raadplegen
nl