Waarbij helpt Outlet Scanner jouw flex team of buitendienst?

Periodieke audits van locaties of de controle van hardware op locatie? Tijdelijke campagnes promoten bij jouw verkooppunten of juist de mogelijkheid geven aan jouw vertegenwoordigers om ook een aantal eenvoudige kenmerken voor jouw bedrijf te kunnen vastleggen per bezoek? Voor al deze situaties is een oplossing gekomen in de vorm van een app, genaamd Outlet Scanner. Outlet Scanner is een flexibele en eenvoudige app voor het snel vastleggen en verrijken van locatie informatie. Dit nieuwsbericht gaat in op de manier waarop Outlet Scanner ingezet kan worden door jouw buitendienst en field flex team, gebaseerd op vier verschillende situaties.

Vier situaties om Outlet Scanner te gebruiken

Periodieke audits van locaties

Wil je graag jouw belangrijke verkooppunten periodiek monitoren op bijvoorbeeld productassortiment, POS gebruik, uitstraling of actiedeelname? In Outlet Scanner definiëren we snel en eenvoudig jouw checklist, wijzen we de checklist toe aan de gewenste outlets en plannen we de periodes voor de checks in. Jouw mensen onderweg zien in één oogopslag de locaties in de buurt die toe zijn aan hun APK.

Controle van hardware in bruikleen

Levert jouw bedrijf ook hardware in bruikleen op locatie? Zoals vriezers, koelkasten of koffiemachines? Dan controleer je vast regelmatig de aanwezigheid en de staat van de apparaten. Met Outlet Scanner wordt dit kinderspel: de app scant eenvoudig de streepjescodes, je kan foto’s van de staat van de apparaten toevoegen en indien gewenst een follow-up van je binnendienst activeren.

Meer ogen en oren benutten

De bezoekcapaciteit van vertegenwoordigers is beperkt, terwijl ook chauffeurs, leveranciers en flexforce medewerkers locaties bezoeken. Het zou mooi zijn om dit onbenutte potentieel te kunnen gebruiken voor jouw bedrijf, door hen een aantal eenvoudige kenmerken te laten vastleggen bij ieder bezoek dat zij doen, of een verzoek door te laten geven. Met Outlet Scanner kan dat! Er hoeven geen ingewikkelde accounts met beperkte rechten aangemaakt te worden in je centrale CRM systeem, je hoeft ze niet met een Excellijstje op pad te sturen: vanaf afstand nodig je ze uit voor Outlet Scanner, waarvan het gebruik verder voor zich spreekt!

Kort maar hevig vlammen op een tijdelijke campagne

Een eenmalige actie, of een week lang intensief met een groot promotieteam het land door? Zet jouw prospects en een takenlijst klaar in Outlet Scanner en werk daarmee eenvoudig en overzichtelijk je lijst af. Alle data wordt digitaal en centraal verzameld, zodat je op ieder moment van de dag inzicht hebt in de voortgang en resultaten. Zonder dure aanpassingen van je bestaande systemen. Snel bijsturen behoort dus tot de mogelijkheden.

Met de introductie en promotie van het ‘Gers bakkie Roffa, het nieuwe IJssie voor alle RotterdammerTs’, werd de app Outlet Scanner gebruikt door onze klant Unilever.

Dit is maar een greep uit de mogelijkheden. Ben je benieuwd of Outlet Scanner ondersteuning kan bieden bij één van jouw cases? Laat het ons weten, we informeren je graag over de mogelijkheden! Of liever nog … we laten het graag zien! Binnen een werkdag jouw specifieke demo in AppStore en GooglePlay!

De voordelen van Outlet Scanner

Flexibele definitie van taken en vragenlijsten

Bepaal zelf de taken en vragenlijsten die je via Outlet Scanner wil voltooien. Outlet Scanner biedt de mogelijkheid om foto’s vast te leggen en barcodes te scannen. Èn er kunnen conditionele vervolgstappen gedefinieerd worden: dus geen terras aanwezig? Dan slaan we de vraag over de parasols over.

Inroosteren van taken

Iedere taak of vragenlijst kan één of meerdere keren per jaar ingeroosterd worden: bepaal zelf wanneer een taak vrij gegeven wordt en op welke outlets deze betrekking heeft.

Rolafhankelijke toegang tot taken en vragenlijsten

Je bepaalt zelf welke gebruikers welke taken/vragenlijsten mogen invullen. Wil je klachten alleen door je eigen accountmanagers laten registreren? Dan krijgen alleen zij daar toegang toe. En de hardware check juist ook beschikbaar maken voor je leveranciers? Dat is eenvoudig te regelen.

Zeer eenvoudig gebruikersbeheer

Gebruikers kun je vanaf afstand uitnodigen: zij activeren op basis van jouw uitnodiging hun eigen account. De app is zo eenvoudig, dat een toelichting bijna niet nodig is. Even geen actieve taken voor een gebruiker? Hij heeft dan ook automatisch geen outlets meer beschikbaar in zijn Outlet Scanner app. Direct verwijderen of blokkeren van gebruikers is daarom niet noodzakelijk.

Volledig geïntegreerd met Datlinq Places

Outlet Scanner “praat” direct met Datlinq Places: maak daar je selectie van te bewerken outlets en zet deze per taak door naar Outlet Scanner.

Data direct beschikbaar

De data die via Outlet Scanner wordt verzameld, heb je direct beschikbaar. Naar keuze in Excel-vorm, via een API, een Datlinq Dashboard of teruggekoppeld naar Data Outlet en/of Salesmapp.

Voor Android en iOS, en offline

Outlet Scanner heeft een app voor Android èn iOS, die ook offline te gebruiken is.

Met de lancering van Outlet Scanner heeft Datlinq een handig product toegevoegd aan haar uitgebreide portfolio. Waar Salesmapp de standaard in foodservice is voor ondersteuning bij marktbewerking, en het vertrouwde Data Outlet uitermate geschikt is voor het inrichten van klantspecifieke workflows en ondersteuning van binnendienst, is Outlet Scanner de flexibele en eenvoudige app voor het snel vastleggen en verrijken van outlet informatie: zeer laagdrempelig om in te zetten, eenvoudig in gebruik en gemakkelijk uit te rollen binnen, maar ook buiten jouw eigen organisatie. Wil je meer informatie? Neem dan contact op.

Terug naar overzicht

Lees meer

Hi there,

Onze Marketing Manager Inge beantwoordt graag je vragen!