Gisteren hebben we de beste nachtclubs in Amsterdam laten zien (dit artikel gemist? Klik hier om die te lezen). We blijven nog even in de feeststemming en we zijn gaan zoeken naar evenementenlocaties in onze hoofdstad met de beste reviews (onze review score is een gemiddelde van verschillende online bronnen). Zodat je precies weet waar de evenementen gehouden worden, en welke locaties je zeker moet bezoeken als je actief bent in de evenementen branche! Dus lees dit artikel nog goed door en mis geen enkel evenement!

Olympisch stadion Amsterdam

Met een goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid en meer dan 290 m2 ter beschikking, wordt het Olympisch Stadion niet voor niets geroemd als ”De meest inspirerende locatie van Nederland”. De zaalruimtes en ontvangstruimte kunnen eenvoudig gecombineerd worden met een activiteit op het ‘heilige gras’ en de atletiekbaan. Met een prachtige locatie aan het water, is dit een locatie die je niet snel zal vergeten! Kijk snel hier welke evenementen er op de planning staan!

4,2/5 sterren

© Olympisch stadion Amsterdam

Amsterdam RAI

RAI Amsterdam ligt op een unieke locatie. Met alle culturele en uitgaansmogelijkheden van Amsterdam binnen handbereik is de RAI door zijn ligging aan de ringweg A10 met de auto uit het hele land goed bereikbaar. Amsterdam RAI biedt je alles wat je nodig hebt voor een succesvol evenement. Met de specialisten van Amsterdam RAI ben je zeker van een onvergetelijk event dat een blijvende indruk achterlaat. Events wordt ondersteund door een met sterren gekwalificeerd cateringteam. Maaltijden en verfrissingen worden zorgvuldig aangepast aan het event, publiek en budget. Ook beschikken ze over een gespecialiseerd technisch team. Deze experts brengen het event tot leven met audiovisuele en verlichtingsoplossingen. Bekijk hier hun site!

4/5 sterren

Amsterdam RAI

© Amsterdam RAI

Benieuwd welke evenementenlocaties er nog meer zijn? Klik hier om uw 30 dagen gratis toegang tot DOx te starten en ze allemaal zelf te vinden!

Westergas

De Westergas  is een locatie bestaande uit verschillende andere locaties. Westergas ligt centraal in het Stadsdeel Westerpark, aan de noord-westzijde van het centrum en heeft het een goede ligging voor een evenementenlocatie. Westergas bestaat uit drie locaties; de Gashouder, de Zuiveringhal en het Transformatorhuis. De Gashouder wordt veel ingezet voor beurzen, grote bedrijfspresentaties en live shows en is overigens ook thuisbasis van Awakenings, een groot jaarlijks dance-event. De Zuiveringshal West herbergt met gemak een groot aantal gasten voor diners of een bedrijfsfeest. En het Transformatorhuis leent zich goed voor een clubachtig decor met loungebanken of lange gedekte tafels voor een sfeervol diner. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Klik hier om naar hun site te gaan en een impressie te krijgen.

4,3/5 sterren

Appelhoven en C&W adviseerden bij Westergasfabriek-deal - Vastgoedmarkt

© Westergas

Johan Cruijff Arena

Vooral bekend door de Amsterdamse voetbalclub die erin is gehuisvest, Ajax Amsterdam. Maar wist je dat er ook feesten, productpresentaties, kick off meetings, diners of beurzen georganiseerd worden? Door het het te houden in de Johan Cruijff Arena krijgt een evenement altijd een speciaal karakter. Door de combinatie van het aanbod van faciliteiten biedt de Johan Cruijff Arena talloze mogelijkheden voor de invulling van business events. Ook de Hoofdtribune met haar luxe business seats, het veld en het Evenementenplatform zijn multifunctioneel in te zetten voor allerlei doeleinden. Neem hier een kijkje op hun site.

4,5/5 sterren

Amsterdam ArenA - Indrukwekkende venue waar kampioenen zaken doen - GreaterVenues.com

© Johan Cruijff Arena

Beurs van Berlage

Wil je een onvergetelijk feest organiseren in Amsterdam, en zoek je een passende feestlocatie: een plek met een geweldige ambiance en faciliteiten. Dan is het niet zo gek dat je vroeg of laat uitkomt bij de Beurs van Berlage. Het gebouw uit 1903, ooit gebouwd als handelsgebouw en gedecoreerd door de beste Nederlandse kunstenaars uit het fin de siècle, is tegenwoordig een state-of-the-art evenementenlocatie. De Beurs van Berlage beschikt over twee grote zalen; de  Graanbeurszaal met een capaciteit van 200 tot 600 personen en de historische zaal met een capaciteit van 600 tot 1200 personen. Mocht dit nog steeds te klein zijn kan je het hele gebouw afhuren waardoor er een capaciteit ontstaat van 5000 personen. Benieuwd? Klik hier om naar hun site te gaan.

4,2/5 sterren

© Beurs van Berlage

A’DAM toren

Niet de locatie met de grootste capaciteit, maar wat ze missen in capaciteit compenseren ze door een fantastische locatie. Op grote hoogte brengen ze de mooiste momenten met speciale aandacht tot leven. De verschillende locaties bieden een optie aan de meest uiteenlopende events: van bijzondere brainstorms tot huwelijksceremonies en van cocktailworkshops tot netwerkborrels. De A’DAM Toren biedt ruimte aan diverse gezelschappen en eindeloze ideeën. The Loft is het stijlvolle splitlevel domein van A’DAM. Waar de beste feestjes met een prachtig uitzicht over de Amstel worden gegeven. Meer te weten komen over de A’DAM toren? Klik hier voor de site.

4,6/5 sterren

© A’DAM toren